MrsG Dr değiştir filn diyenler olmuş çok saçma. Zaten kese için de bebek için de erken bi zaman. Kese görünebilir ama bebek için zaten erken çok nadir görülür bebek bu zamanda. Dr da ümit vermek istememiş hemen. Bana da aynısını dedi 6. Jaftadayken gittim kese var ama bebek henüz görünmüyor haftaya tekrar bakalım dedi biz 10 gün sonra gelelim dedim. Cumartesi günü gidip göreceğiz ne var ne yok. Sağlıklı olsun gerisi önemli değil. Zaten tutunamadıysa sağlıksız embriyo demekmiş. Sıkma canını. Hayırlısı ne ise o olsun hakkımızda. İçini ferah tut sadece.
Deri MrsG aynen öyle doğru diyorsun hakımızda hayırlısı olsun inşaallah sağlıklı gebelikler geçirir kucaklarımıza alırız
Mehtapsato Deri kuzum 5 hafta bile erken oluyo bazen ben 7 haftalik olmadan gitmedim ve hastanede bir suru insan da 5 ,6 haftalikken kalp atisi yok diyolar sonra bi hafta sonra gel diyolar ve 7 de kesin kalp atisi oluyo o yuzden dert etme daha erken
Deri Mehtapsato söyledim doktoruma çok erken değilmi daha geç geleyşm yok dedi daha önce ölü doğum kürtaj ve rahim ameliyatı yaşadım 2 ay içinde belki ondan dolayı her hafta çağırcak
Birkedibirbebek Deri aman içini rahat tut bazı doktorlar çok gudubet oluyor ya değiştir bence senin ve gebeliğin için çoook daha iyi olur ♥️♥️☺️
Deri Birkedibirbebek diğer randevuda da kötü his edersem kendimi değişeceğim hemen zaten çok sağol❤️❤️
Ozgeliz Deri oğlumda 8 haftalıktı kalp atışını duyduk bunda ise 9 haftalıktı yani 5 haftada kalp atışı duyulmaz canım kese görünmüş maşallah sağlıkla kavuşman dileğiyle 💗