38+3 suyum geliyor hastaneye gitmek için hazırlanırken de kanama başladı. Acile gittim 2 cm açılma ve yoğun kanama var dendi. Nst ultrason falan faslından sonra doğum haneye alındım ve serum takıldı. Antibiyotik vereceğiz dediler sanırım suyun gelişinden ötürü enfeksiyon olmasın diye o sırada suni sancı da vermeye başladılar.
Hemen bel ağrısı başladı ve sancıları hissetmeye başladım ben 7 dkda bir şeklinde sancılar geldi. Öğlen saat 12den akşam saat 21.30a kadar sancı çektim zaten son 1 saat sancı sıklığı çok arttı dayanılmaz derecede yerlere kendimi atacak kıvamda🥲
6 cm açıklık oluştu daha ilerlemedi ve rahmin yumuşamadığı sert kaldığı söylendi ve bebek hiç inmedi. (Ebe elim yetişmiyo vs demişti)
Ben artık dkda gelen sancılardan sonra beni kurtarın artık diye bağırmaya başladım. Doktor geldi muayene etti ve hemen ameliyathane hazırlanıp sezeryana aldılar.
Tabi ben bu sırada sürekli kusuyorum bağırış çağrış yere çömelme tutunma plates ne ararsanız var.
3 ay oldu hala aklımda normal doğum yapabilir miydim dayanabilir miydim diye sorular var. Sezeryan sonrası ekstra acı çektiğim için vajinal doğum olmadığına çok pişmanım elimden gelen bir şey vardı da ben yapmamışım gibi hissediyorum. Yetersizlikler hissi de yükleniyor tabi 🥲
Ayrıca bebeğime 3 tur da kordon dolanmış. Normal doğum yapmak isteyip yapamamak mı ukte kalıyor bilmiyorum ya da lohusa depresyonundan mı çıkamadım hala 🥺🥺