carpediem97 Ayyseenurr en son geçen pazartesi gittim yarın kontrolüm var ama pazartesi gittiğimde bebek kanalda değildi henüz 🥲
Ayyseenurr carpediem97 bakalım benimki ne durumda yarın görecek inşaAllah hepimizinki sağlıkla kolaylıkla gelsin sağ salim kavuşalım
Ayyseenurr Eyllullu o kişiden kişiye değişiyor diye biliyorum kimisininki doğumda gyerleşiyormuş kimisininki doğumdan önce valla hiç belli olmaz o benim karnım düştü bakalım bazılarının birden geliyor sancılar belkide öyle olur bizimkide
htcedr Ayyseenurr hissetiğin gün hemen suyun geliyo 😂 benim öyle olmuştu sabahtandır doğurcam diyordum eve geldim üstümü değiştirecektim değiştiremeden hastaneye gittik 40+1 de doğurmuştum
Ayyseenurr htcedr ay benimde sancım var sanki biraz bacağıma vuruyor sancım bide karnımın alt kısmına iyce baskı hissediyorum bakalım
Ayyseenurr Tayyibe42 😂 kız öyle olsa ben iki haftadır çıkarırdım çocuğu son haftalardaki ağırlık hissini yani çekmezdim 😂
htcedr Ayyseenurr aynen baskı yaptıkça geliyor demek sonuncu baskıda su patlıyor ben altıma işedim sanmıştım ilk kızımda😂😂😂
Pitircigin_annesi Ayyseenurr zaten çok seviyorum hurmayı valla işimi de geldi doğuma yardım eder diye başladım bende
sanem34001 Doğum yapmadım tam bilmiyorum ama araştırdığım kadarıyla Ananas ve hurma işe yarıyor diyen var. Aksak yürüme, kegel ve hafif tempolu yürüyüş yapılan diyorlar. Ancak pilates topunda yaylanma değil sağ sol ve daire çizmek doğru olanmış.
sanem34001 Ayyseenurr yaylanma yapmayın diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum. Daha çok oturarak yuvarlak çizip sağ sol yapılmamlındiye biliyorum okuduğum bir kaç yerde. Doğrusunu doktor bilir tabii
Ftsfts Dün 3 saatte sancımı getirdim ; çok yürü , ağaç silkeleme hareketi yap aksak merdiven yürüyüşü . Yorulunca geldi
Ftsfts Ayyseenurr bu aralıkta hurma yiyin önce yürüyün sonra silkeleme hareketi sonra bol bol hurma sıcak suya oturun birde süper