Ayyseenurr 40+1deyim doğumun başlaması için neler yapabilirim bi zeytinyağı var perine masajı yapılıyor onu yapıyorum çömelme egzersizleri yapıyorum ekstra işe yarayacak birşeyker bilen yada deneyen var mı
htc5858 Ayyseenurr hurma ye canım doğumu kolaylaştırır bve merdiven in çık bol bol birde korunmasız ilişki diyorlar ama onu bilemiyorum 🤭
nermn3 Ayyseenurr benim arkadaşıma doktoru yerleri elinle sil demiş o gün akşam suyu gelmiş 🥰doğum oldu ❤️yaparsınız yapmazsınız size kalmış🥰
MummyC Ayyseenurr korunmasız ilişki bende sancıları başlatıyor biraz daha sonra azalıyor ama yine de sancı başlatması da bir şey bence belki siin sancılar geçmez devam eder doğum başlar ben 38+6 yım sizinki daha ileri sizde daha etkili olabilir
Ayyseenurr Gokturkmom_ ay onuda yapmaya çalışıyorum birde evde tuvaletin basamağı yüksek aksak yürüyüş gibi ona basıyorum süreklide
Ayyseenurr htc5858 korunmasız ilişkiyi bende duydum ne kadar işe yarıyor acaba hepsini denemeye çalışıyorum hangisi tutacak bakalım 😂
Daisyy000 htc5858 Hurmanın hiçbir etkisi yok bence. Ben ilk gebeliğimde gebeliğimin başından sonuna kadar yedim.39da daha sancı açılma hicbisey yoktu. Şimdide 2.ye hamileyim yine başından beridir hergun 4-5 yiyorum
Dmlirmak Ayyseenurr valla bacım bişi diyimmi bu heralde en işe yarayan şeyden biri çünkü sperm rahim ağzını yumuşatıyor ben yaptım sancidan duramadim gece muhtemelen tetikledi diğer gün sancım 60larda çıktı dene bence sık sık
htc5858 Daisyy000 yaa ben 3 gebelikte de 37 haftada başladım yemeye çok etkisini gördüm 37+5 ilk doğum 38+2 2.doğum 39 da 3.doğumu yaptım vajinal doğum çok rahat oldu 🤭🤲 ben çok inandım heralde 😄
Ayseeclskn nazlidvt aynı gerçekten keşke sadece eşim olsa arayanlar nasılsın diye sormuyor doğurdun mu diye arıyor 😂
erikarpuz Ayyseenurr yürüyüş merdiven inip çıkmak hurma ananas korunmasız ilişki hepsini denedim ama bence bana en etki eden şey pilates topunda yaylanmak oldu hareket yapmaya çok üşeniyordum izlenecek dizilerim vardı onları izlerken saatlerce yaylandım 😅
Ayyseenurr erikarpuz pilates topum yok normal oturduğum yerde yaylanmaya çalışıyorum işe yatıyormuşum bilmiyorum ama
visn Ayyseenurr çömelerek yer sil yürüyüş merdiven ilişkide olur ben bütün tuşlara bir günde basmistim akşama suyum geldi😄😄
Ayyseenurr visn 😂😂 ay birde insan üşeniyor ağar geliyor artık karnım bende demiyim bugün hepsini inşaAkkah olur kolay olsunda