GULLMOMMY 33 haftalik olduk ilk gebeligimde sancımdan dolayı 37+3 te sezaryen olmuştum ikinci gebeligi kaç haftaya kadar bekletiyorlar kendimi ona göre hazırlamak istiyorum
1ogrencianne GULLMOMMY benim daha çok var doğum yapmama ama doktor 10 gün öncesinden olur doğum diye bir yorum yaptı bana. İlkini 40. Haftada sezaryen ile doğurmuştum. Bunu da 38’i geçer diye düşünüyorum ☺️
Yazmelegi_ GULLMOMMY bende merak ediyorum heralde 38 den sonra alır 🥹 gerçi daha erken diye konuşmadık
dedimolabilirrr GULLMOMMY bende ilkini 38+1 zorunlu olmuştum. Şimdikine doktorum bi sıkntı olmadığı sürece 39.dan önce almam dedi 🫠
GULLMOMMY penbe_karisi sende durumlar nasıl cnm ben bu gebeligi 37 geçmez dır düşünüyorum çünkü bebis çok asagisa ara ara kasılma ağrı oluyor birde özel takipliyim bence bekletmez gelişimine önde gidiyor
penbe_karisi GULLMOMMY çok sukurrr 23+3 oldukk 🥰🥰🥰 senin yakın maşallah özele gidiyorsan 34 35 te gün verir heraldeee bacımsuu
GULLMOMMY penbe_karisi evet 1 hafta sonra gidiyim diyorum ozmn verir heralde maşallah yarısına gelmişin sen kız bebek mi erkek mi
GULLMOMMY penbe_karisi maşallah sağlıkla gelsin inşallh benimde oğlum var o kadar merhametli ki anlatamam şimdi kız bekliyorum o da sabırsızlıkla bekliyor
mavi123_ 1ogrencianne ikinci sezaryen zormu ya? İlkinde ben hiç korkmuyorum ama bu sefer nedense korkuyorum🤦🏼♀️