Fatma_furkan1996 Bugün şeker yüklemesi yaptırdım kızlar merak ettiğiniz birşey varsa eğer sorabilirsiniz ☺️
Seren22 Fatma_furkan1996 özelde mi devlette mi yaptırdınız? Yarın bende yaptıracağım devlette. Eczaneden toz şeklinde olan glikozdan aldım. Sıvı olanlar artık yok dedi eczacı
Rabiarabisss3 Fatma_furkan1996 bende bugün yaptırdım İçecek beni zorlamadi gayet normaldim sonucunuz çıktı mı
Elifinizz5461 Bende yaptırmayı düşünüyorum da nasıl yapılıyor acaba biraz bilgi verebilir misin rica etsem ?
Fatma_furkan1996 Elifinizz5461 aç karnına yapılıyor canım parmak ucundan iğneyle kan alıyor öncelikle daha sonra koldan kan alıyor 1 şişe içecek veriyor sana onu içiyorsun hemen daha sonra tekrardan iki kere kan veriyorsun
Fatma_furkan1996 svlsu evet canım kusanlar çok oluyormuş çünkü çok tatlı birşey benim de acayip midem bulandı ama ben kusma özürlüsüyüm kusamam yani ama midem beni mahvetti
Fatma_furkan1996 sirius8 evet canım acayip bir şekilde midem bulanıyor çünkü çok şekerli şuan zor duruyorum birdaha kan vericem
Seren22 Fatma_furkan1996 eczaneden alıp gelirsin dedi bana doktor. Hastaneye göre değişiyor demek ki. Peki içtiğinizin tadi nasıldı? Mide bulantısı beni korkutuyor
Fatma_furkan1996 Seren22 ben hiç tatlı sevmem canım limon aromalıydı çok midem bulandı o yüzden ama çok şükür atlattım darısı başına inşallah
Fatma_furkan1996 Rabiarabisss3 öğleden sonra çıkar dedi canım beklemedim o yüzden çocuğum da var devlette yaptırdım ben yarın özelde ki doktoruma gidicem
Pitircigin_annesi Bana hastaneden vermişlerdi elmalı soda tadında. Hiç midem bulanmadı ki hamilelikte çok kusan biriydim .