Elfidanur Ben hatta sana şöyle ni örnek vereyim benim teyzemin Allah bağışlasın 11 yaşında down sendromlu kızı var teyzem hamileyken ikili ,üçlü dörtlü tarama hepsini de yaptırmış detaylı ultrasona girmiş ve hatta 3 - 4 tane doktor değiştirmiş hamileliğinde hiç birisi de çocugun down sendromlu oldugunu anne karnında bilememişler mesela bütün tarama testleri temiz bi sorun yok demişler Allah tarafından öyle olduğu bilinmedi doğunca öğrendiler herşey nasip kısmet bu hayatta Allah kaldıramayacağımız dertlerle sınamasın hepimiz de sağ salim kucağımıza alalım çocuklarımızı Allah herkesin evladını korusun hiç üzme kendini boşver bebeğinle ilgilen dünyaya geleceği günü hayal et herşey çok güzel olacak inan bana buda bi sınav ama mükafatını en güzel şekilde alacağımıza inanıyorum. Ben bugün oğluşumu gördüm mesela dünya benim oldu o minicik burnu dudakları yanakları dünyalara bedel biz anneyiz ve güçlü olmak zorundayız minik mucizelerimiz için bu kadar cefa çekiyoruz o sefanın güzelliğini göreceğimize yürekten inanıyorum 🥰🥰🌸❤️