adatuna MadameTussauds dün annemler geldi benim de çıkardık eşyaları anca yıkadık kuruttuk bugün yerleştircez malum hala çalışıyorum 😂 ya sizin hastane olayı harika biz bi de bavulla gidiyoruz kabin boy. Nil Bilge olacak inşallah sizin ne isim?
MadameTussauds adatuna Daha ne kadar calisacaksin kiz burda artik yasak istesende calisamazsin 😀 Evet ya burdaki hastaneler daha donanimli dogum konusunda bacim bide bebekle asiri ilgileniyorlar sen dinleniyorsun onlar bakiyor daha cok 😀 Oyy adiyla yasasin insallah prenses bizde Nisa Alya ya karar verdik canim 🥰 Nisayi ben Alyayi esim istedi ayni oglumdaki gibi oldu yani Yigiti Esim istedi Egemeni ben 😂
anneoluyorummm103 Mucizem_63 aa neden öyle dediniz içinize mi doğdu ya da biriyle mi karıştırdınız merak ettim 😅 doktorum doğumla ilgili bir şey demedi normal olur gibi duruyor ama en son kafasını sağa koymuştu döner mi bilemiyorum tabi
Mucizem_63 anneoluyorummm103 bilmiyorum ki tanimiyom bı an öyle yazmışım beynime yerleşmiş sezeryan 😁
cdss gozde91 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah benim ilk olacak sezaryen istiyorum hayırlısı artık ☺️
irem_zengn Mucizem_63 Kaşar peyniri ve muz tavsiye ederim hatta süt muz fındık ceviz karışım yapıp blendırdan geçirip içerseniz çok faydasını görürsünüz benimde erken doğum riskim var bende bebişe kilo aldırmaya çalışıyorum
irem_zengn Mucizem_63 benimkisi 32+5 2 hafta önden gidiyor kilosu 2450 fakat çok aşağıda erken doğum riskim var ciğer geliştirici olacağım bugün
Sizdenbirii1 irem_zengn benimki de bas asagı ama doktor bi risk görmemişti o zaman sizde de baskı hissi var mı
Cmleszr adatuna sezeryan olacak günü belli değil ama 15 aralıktan itibaren herhangi bir gün alacak inşallah. 38-39 da alırım dedi şehir hastanesine gidiyorum ben.
Asteriaa Mucizem_63 sancılarım var ara ara en son 30.haftada gittim. Doktora bir sonraki randevum haftaya cuma bakalım bana gün verecekmi ama size çok erken sezeryan denmiş bebek 36.haftaya kadar dönebilir sonuçta hatta bazen 38 de bile dönüyormuş neden sezeryan dendi özel bir sebebi varmı ?
irem_zengn Sizdenbirii1 evet çok fazla var benimkisi ztn 27. Haftadan beri baş aşağıdaydı bir risk yoktu 31 de başladı risk rahim ağzımda da kısalma varmış
[silindi] 32+5iz, 32. Haftada 2126 gr 44 cm ölçüldü, tam 38. Haftaya 17 aralığa günümüz var beklerse ☘️