Firste Merhaba kızlar, geceleri sadece sağa ya da sola yatmaktan ayaklarımda çok kötü ağrı ve uyuşuklukla uyanıyorum. Ne tarafa dönsem de ağrıyor. Sonra uykum kaçıyor tabiki. Neyden kaynaklanıyor bu siz de oluyor mu
merlinisko Firste gebeysen gebelikte bacak ağrısı, kramplar oluyor bitanem magnezyum eksildiği için olur genelde
Daisyy000 Firste Aynı durumdayım baldırlarım feci ağrıyor. Ağırlığım devamlı oraya biniyor ondan sanırım
QueenBahar_ Firste ya benimde oluyor uyuşan kramp giren yere ertesi gün ağırır magnezyum eksikliği diyorlar ama benim öyle Birşeyim yok
Firste merlinisko 35 haftalık gebeyim canım, son bir kaç hafta öyle. Değerlerime baktığında doktorum magnezyum yazmadı aslında ama bu sefer söyleyecem yazsın. İnsanın uyku kalitesi falan kalmıyor resmen bu süreçte ☹️
Firste Kukoss Hem sabah kalkınca hem de her lavaboya gidince çok zorlaşıyor ya, vücudumu yataktan nasıl kaldırıyorum Allah bilir
gulo21_ Doktorun magnezyum yazdı mi benimde öyleydi uyusup kramp girerdi magnezyum kullanıyorum bı tık daha iyi
merlinisko Firste bilmem mi ben de bugün tam 36 haftamdayım uyurken ayaklarımı germeye korkuyorum ne zaman böyle gerilsem bir ağrı giriyor anlatamam 🥲 ben bebekten önce magnezyum kullanıyordum hamile kalınca magnezyumu bıraktım hayat kalitemi çok çok etkilemiyor o yüzden doktora sorup devam etmedim doğuma kadar ara verdim ama senin uykularını kaçırıyorsa mutlaka sor ve hatta alabilirsen özel al bence ocean’ın falan bir sürü özel markanın magnezyumu var onlar çok etkili. Devletin yazdıklarının içeriği biraz az oluyor