Sarisinkiz00 etkafa 24.4 ama şimdi yükseldi mi diye bakmak gerek istersen 2 gün sonra git hemen gitme
etkafa Sarisinkiz00 yarına sağlık ocağından randevu aldım kuzum muayneye 6-7 haftalıkken gitmeyi düşünüyorum
Nevagibi Sarisinkiz00 gittiğim bir doktor vardı zaten kan testinden sonra muayene etti rahim kalınlıgı iyi dedi progestron kullanıyorum ona devam et dedi yarın yine kan vericem, bence sende bir kontrole git belki progestron seviyene bakmak isteyebilir doktor
Nevagibi sdc evet canım 2. Az arttı %32 gibiydi 3. De toparladı %175 arttı doktor 4 gün sonra kan istedi inşallah oda fazlaca artar 🥺🙏
uffff kızlar yumurtlamadan kac gun sonra ertesi gunu 1. saydiginizda kacinci gunde ogrendiniz silik mi cikti?
agilkaya Nevagibi canım merhaba öncelikle gebeliğin hayırlı olsun. Umarım değerlerin güzel artmıştır ve bebişin seninledir 🙏🏻 Benim dün ve bugün yaptığım teste de bakar mısın canım koyulaşma var mı Predictor Early Erken gebelik testi.
Nevagibi agilkaya merhaba canım Teşekkür ederim çok şükür 5+4 olduk 🤭🙏🫶🏽 Bence bariz koyulaşma olmuş canım tebrik ederim 🫶🏽 bir kaç gün koyulaşma takip edip kan verebilirsin inşallah güzel haberlerini alırız
esmanur3406 agilkaya değerin 16 olmasına rağmen testte baya belirgin çıkmış 100 un altındakıler çıkmıyor testte demişlerdi bana