teacherlife 11 günlük bebeğim uyurken hı , ığ düdüklü tencere sesi gibi ve hıçkırık sesi gibi sesler çıkarıyor acaba normal midir yoksa bir sıkıntısı mı var. zorlanır gibi çıkarmıyor sesleri. bebeği böyle uyurken ses çıkaranlar var mı?
Kubar teacherlife ben çook yaşadım genelde oda çok kuru olup bebeğin de burnu tıkalı olunca böyle oluyor eğer aldığı her nefeste varsa bu hırıltı uyurken videoya alıp kontrole gidince bi doktora izlet istersen ama önce bi odasını nemlendir bir tencere su kaynat bırak odaya oda nem alsın çocuğun burnunun tıkalı olmadığından emin ol hafif sağ yada soluna destekler koyup yan uyumasını sağla yada yüz üstü yatır kafası yan dursun umarım anlaşılmıştır ya. Bu şekilde bir kaç gün dene eğer hiç geçmiyorsa o zaman bir baktırmak lazım yoksa normal bu sesler, uykusu rahat rengi normal sadece ses varsa çokça normal tabi sen dsha rahat bi pozisyona koyup odayı nemlendirince o daha da rahatlar hem burnu tıkalıysa da geriye kaçmaz teacherlife
1ErkekkkAnnesi teacherlife benim kızımda öyle ki hemen hemen bütün bebekler çıkarıyor o sesi kızım özellikle tam uykuya dalamadığında çıkarıyor gazdan kaynaklıda oluyor
erikarpuz teacherlife 37. günden bildiriyorum hala aynı seslerle yaşıyoruz ne zaman bitecek bilmiyorum 😅 ben gaz sancısı çekiyor sandım ama doktor sadece büyürken çıkardığı sesler dedi ıkınma hareketi ve kızarmış surat yoksa normalmiş sesinden uyanıyorum sürekli 😅
Nazz344 Bence o her bebekte oluyo. Benım bebeğimde 15 günlük uyurken tam dalmadıysa aynı sesleri cıkarıyo
3kedili2bebekli teacherlife o zaman daha fazla gaz çıkarmalısınız sesler tamamen bitmiyor ama daha rahat uyuyor