doimom Tekirdağ star medica hastanesinde doğum yapan varmı kızlar ? Eğer varsa hastane odası süsleme ve fotoğraf çekimi için hastanenin anlaşması var mı yada nereden yaptırdınız ?
Zehranr doimom Şuan star medica hastanesine gidiyorum doğumuma da 10 gün den az kaldı tavsye ederim.Benim doktorum filiz hoca kesinlikle tavsiye ederim
ceydanursen merve123m şuan için starmedicadan 40.000 TL fiyat aldım, ama yılbaşından sonra tabi zam olucakmış.
Zehranr Oda süsleme doğum paketin içinde yok ancak anlaşmalı oda süsleme ve fotoğrafçıları var bana onun kartını verdiler büyük ihtimalle size de öyle yaparlar
doimom Zehranr dışarıdan kabul etmiyorlarmış sanırım kendi anlaşmalı oldukları ile olabilirmiş diye duydum, varmı bi instagram adresleri isim felan söyleyebilir misin bi bakmak isterim
doimom simgenuryilmazz anlıyorum hakkınızda hayırlısı olsun benim doktorum orayla anlaşmalı olduğu için orada olucak
Zehranr doimom perşembe günü netleşecek büyük ihtimalle cuma ya da cumartesi günü doğumum olabilir doğum şeklimi değiştirmek istedim çünkü