safiyeismail İyi akşamlar hanımlar tam 12 haftalık gebeyim ilk gebeliğim izmir egepol hastahanesinde fetal DNA yaptıranınız var mı yaptırmayı düşünüyoruz doktorumuz orda varsa deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz
ghostty safiyeismail merhaba ben de 12. haftada yaptıracağım. Genoks ile görüştüm. Bir haftaya da sonuç çıkıyormuş. Ben de izmir deyim.
tkrekekk safiyeismail yesss ben yaptırdım iyi ki yaptırmışım . Ataşehir Genetik de yaptırdım 10 gündedi tam 10 gün de sonucu söyledi şok şükür temiz çıktı ve kızım oluyor 💛
safiyeismail Bizim çok bilgimiz yok açıkcası doktorumuz sadece fetal DNA ile ilgili bilgi verdi direk laboratuvar ile görüşüp yaptırabiliyor muyuz birde fiyatlar değişiyor mu bize 15 bn fiyat verdi doktorumuz
ghostty safiyeismail Ben de 17 bin tl fiyat aldım. İçeriğe göre fiyatlar değişiyor sanırım özellikle istediğiniz genetik hastalık varsa ekstra ücret vs alıyorlar. Fiyatlar benzer genel olarak. Bir sürü firma var, istediğiniz yere yaptırabilirsiniz🤗 Her firmanın bölge sorumlusu falan oluyor.
safiyeismail Anladım teşekkür ederim bilgi için 😊 inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız sizde bebeğinizi 🙏
CivilEng Selamlar, bende egepol hastanesinde takipliyim. Doktorum izmir genetik ve panorama isimli yerleri önerdi ama araştırma yapanınız oldu mu? Ya da siz seçerken neye göre karar verdiniz:)