Hilal2555 Kız bebek ismi karar veremiyoruz bir türlü, hiçbir isim de içime sinmiyor. Benim beğendiklerimi eşim, eşimin beğendiklerini ben beğenmiyorum 6.5 ay bitti ne zamana kadar vaktimiz var karar vermek için bilmiyorum. Siz nasıl işte bu isim tamam diyip karar verdiniz. Yoksa tamam işte ya bu isim olsun diyip koydunuz mu ?
aysegulmustafa Hilal2555 ben hamile olmadan önce kızım olursa Dilay Sare koyacağım diyordum, şu an 20 haftalık hamileyim ve kızım olacak. Dilay Sare koyacağım inşallah🤲🏻
idfhatice Hilal2555 kafam da hep vardı eşim ile de hoşumuza gidiyordu Tomris Umay dedik herseyini yaptırdık sağlıkla gelir inşallah
Madeinpelinn Al benden de o kadar 6 aylık oldum ama yok isim yani biraz Ekin ismine ısındım gibi eşim beğenmiyor . Ekin , hazal , yağmur , helin, eşim , Nihan , armin listemde ama henüz içime sinmedi gibi
Hilal2555 aysegulmustafa sağlıkla kucağına al inşallah. Darısı bana bi an önce karar vermeye inşallah 😂
umynurr idfhatice bizde aynisini dusunduk ama soyismimiz uzun diye sadece umay koymaya karar verdik saglikla gelsin bebislrimiz
Hilal2555 Havin49_ çok erken olmuş biraz daha bekleseydiniz bence hahahab 😂ben 24 de stres oldum ne zaman artık diye
brcmntrc Hilal2555 12 haftalık hamileyim henüz cinsiyeti belli değil. Bi oğlum var çok şükür o yüzden kız bebek çok istiyorum❤️ Rabbim nasip ederde olursa bende Asya ve İpek isimlerini çok seviyorum ikisinden biri olur :)
Hilal2555 brcmntrc eşim de İpek istiyor ama ben biraz harflere takılıyorum. Mesela p harfi bana hoş gelmiyor ya da z harfi bunlar koyacağım isimde olmamalı 😅
brcmntrc Hilal2555 Değişik bi bakış açısı ama olabilir tabi iyi bi çağrışımda bulunmuyordur sizin için :) Benim hayalim sanırım ipek böceğim diye sevmek 😂