edaabykl tugceelmas oglumu böyle ogrendim gebelik yoksa bu kaset testlerde asla silik çıkmıyor var gözüküyor sizdede hayırlı olsunn🌸
kubraemir34 tugceelmas bacım bende böyle oldum reglden 1 gün önce yaptım ertesi gün sağlık ocağında verdim negatif 2 gün sonra vida verdim kan pozitif yenidir belki kan ver
tugceelmas Bebeek_12 Bebeek_12 4 gün geçti kaşık ve karın ağrım var ve bu sabahki idrar değil gün içindeki saat 4 te yapılan 5. 6. İdrarla yaptım
humay26 tugceelmas bende 3 güb geçmişdi daha net gözüküyodu ama ğöğüsde hassasiyet varsa hamilr ola bilirsiniz🙏🏾
Hilal2555 Göğüslerde ağrı oluyo benim de çok silik çıkmıştı bi kaç gün sonra tekrar yapın bence ama göğüste hassasiyet varsa hamilesinizdir bence ben öyle anladım hamile olduğumu
Aslan1 benim de hep böyle çıkıyor pozitif gebeliklerim hep silik çıkıyor ve erkek oluyor cinşiyetleri 😌😅
Ceydaaaaaaaaaa Canım inşallah vardır seni hiç üzmek istemem ama geçen ay da benim testim bu şekildeydi ama regli oldum, sen her ihtimale karşı kan testi baktır testlere pek güvenme 
Deletedmom_787 kubraemir34 negatifken değeriniz kaçtı 🥺 regle 8 gün kala 0.05 çıktı doktor negatif bu ay olmamış dedi canım çok sıkıldı