sendekimsinnn Kızlar ağrıdan duramuyorum resmen 5 dakka otursam ağrıdan kalkamıyorum bu niye bu kadar ağrıyo yaşayan varmı bu durumu
dedimolabilirrr sendekimsinnn ben aynısını 32. Haftamda idrar yolu enf.dan dolayı yaşadım canım ama senin haftan çok ileri de doğum sancısı vs olur mj bilmiyorum
Mavisanne16 sendekimsinnn benim de ağrı yataktan kalkarken falan oluyor da kanala inmiş mi sizin ondan mı acaba
MummyC sendekimsinnn bende 39 haftalık hamileyim aynı şekilde vajina bölgemde ağrı var göbek deliğimin altında tuhaf baskı acı oluyor oturur pozisyondan ayağa kalkarken vs baya canım yanıyor doktora sordum son haftalar normal bunlar dedi
sendekimsinnn dedimolabilirrr samcı yok kasılmam çok var 1 cm de açıklığım varmış ama bununla alakası varmı bilmiyırum
Sizdenbirii1 sendekimsinnn nasıl bi ağrı vajinada mı yoksa v seklinde olan kemikl rde sanki hamlamış gibi mi
dedimolabilirrr sendekimsinnn hiç bilgim yok malesef ben sezeryan doğum yaptım sancı nasıl birşey hiç bilmiyorum ama o vajina ağrısından adım atamıyordum olduğum yerde kalıyordum meğer enfeksiyondaymış benim ki
dedimolabilirrr Nurlardanbirii malesef antibiyotik ama ben kullanmadım beyaz dut kurusu kaynatıp içtim Hergün bir fincan rahatlattı baya.
sendekimsinnn Tayyibe42 benim sürekli ağrıyo ama tabi oturduğum yerden yada yattıgım yerden kalkınca daha çok ağrıyo
Sizdenbirii1 sendekimsinnn bende de var cok kotu bi agrı uzanırken bacak bacak üstüne atma seyini denerken geberiyorum agrıdan resmen Perşembe doktora gitcem sorarım ama bi arkadaşım böyle olup doğuma gitmişti sancısı vardı
dedimolabilirrr sendekimsinnn hayır canım benimki yürürken aşağı çekiliyor gibi bir ağrıydı kemik ağrısı gibi değil