htc_kynr Kereminannesihtc banada 12.haftamda kiz dediler hatta detayli ultrasona gidene kadar kiz dediler 😂orda erkek dediler suan 38. Haftadayim erkek
Kereminannesihtc htc_kynr ayyy deme ya . Cok umitlendim yahu kiz dedilerrrr🤔 Ne bilim ultrason videom var surekli bakiykm acaba gorurmuyum diye ama bacak arasi bos gibi
htc_kynr Kereminannesihtc senin oyle olmayabilir ozelde dediler devlette degil bide biseyler almak icin biraz bekle ben pempe pempe bi kac bisey almistim 😂😂
Morcivert0401 Kereminannesihtc 15+2de doktor kesin erkek dedi ama 21.haftada doktor kiz dedi. Degismez die dusunduyduj değişti
Serays Naze2005 bana da 12 de erkek demişti kemik yapısıda erkeğe benziyor çıkıntı var demişti . Şimdi kesin kız diyor
Hapyy Serays kaçıncı haftada erkek dedi. Banada 13 te erkeğe benzettim ama emin değilim dedi değişrimi ki🤔
Eflinisa Kereminannesihtc canım 33 haftalığım şimdiye kadar erkek söylediler geçen hafta kontrolde kıza benziyor dedi bana bnde sesimi çıkarmadım incelesin diye tekrar kız ya dedi doktor dedim bana erkek dediler şimdiye kadar sonra biraz daha inceledi evet erkek dedi ama şimdi içimde şüphe var kız mı erkekmi Salı günü başka doktora kontrolüm var onada soracam
Kereminannesihtc Eflinisa cok ilginc ya nasil degisiyor anlamiyorum. Yani degismiyorda nasil yanlis tahmin ediliyor.
EsraEk1453 Kereminannesihtc canım dün kontrolüm vardı gittim bacak arası düz kesin kız dedi net bir şekilde ee bende gördüm yani kız bakalım hayırlısı artık ikiz oğlandan snra baya bir farklı olacak inşlh bi doğsunda seninde haberini bekliyorum 😊😊
Kereminannesihtc EsraEk1453 yaaa cook mutlu oldum senin adinaa💃💃 Super haber bu Allah hayirli sagliklo evlat versinde . Mutlu ol kizcenle. Bende cumayi bekliyorum. Bi kere daha baksin kesinlessin🙏
gayecee Kereminannesihtc bende 11. Haftada öğrendim 29. Haftamızdayız doğana kadar sürpriz yapmazsa kızımız olacak :)
EsraEk1453 Kereminannesihtc aminnnn canım benim inşlh ❤️❤️ Gercekten betlesmeyınce kafa karıstırıyor bı oyle bı byle degısık bır hal alıosun benm uykularıma bıle yansıdı şu an iyiyim netleştiği için erkek olsjn kız olsun Allahtan gelen ewlat 🤱🏻 Rabbim hepımıze hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsın ıns 🙏🏻
Morcivert0401 beyazz gosterdi hatta hic utanmadı direk gosterdi dediik doktorda tecrubeluydi ve benziyoda demedi kesin erkek dedi. Ama organ taramasnda miz oldugunu öğrendik
Morcivert0401 beyazz gosterdi hatta hic utanmadı direk gosterdi dediik doktorda tecrubeluydi ve benziyoda demedi kesin erkek dedi. Ama organ taramasnda miz oldugunu öğrendik
Serays Hapyy 15 te farklı doktorda . Daha sonra detaylı ultrasonda erkeğe benzeten doktorum da onayladı