Kereminannesihtc Ervamm evet canim😂 basarida selime hanima gttim pat diye soyledi valla. Atilla beyi ikna edemedim. 😂. Haberi yok valla gittigimdende🙈😂😂
Ervamm Kereminannesihtc 😀😀 ay bende mi gitsem ne yapsam bide benim diğer oğlumda da 16. Haftada kız dediler ben Onuda aynı bu şekil erkek hissediyordum 20. Hafta da erkek çıktı😀😀😀
Kereminannesihtc Ervamm sana ne guzel soylemis yaaaa. Bana soylemedi. Ki cok istedigimide soyledim ama . Sanirim emin olmak istedi
Kereminannesihtc kocisininprensesi detayliya cookkk var olurum ben o zamana 🙈 Şaka bi yana kismette yoksa yoktur saglikla gelsinlerde
kocisininprensesi Kereminannesihtc aynen öyle önemli olan sağlıkla gelmesi tabi. Bak bize önce erkek dendi 14. Haftadan 17 ye kadar hatta 18 sonra 21 de detaylı ultrasonda kızımızı gördük 🤭🤭🤭 şimdi 31 haftalığız hala kız ama dönmedi 😂
Kereminannesihtc Ervamm selime hanimda gayet iyi bir doktor. Cinsiyet konusunda da herkes cok guveniyor. Duymustum zatem. Bugun attim kendimi odasina😂😂😂
Kereminannesihtc Ervamm atilladan duymadan icim rahat etmeyecek o ayri tabi de🤦♀️🙈😂 Sizin bi isteginiz var mi gonlunuzde
Ervamm Kereminannesihtc sen git bakalım Selim’e hanıma seni not alıyorum Atila beye iletiyorum bu seferki randevumda😂😂🤪🤪😘
Nurhayat1212 Yani bence detayli ultrasyona girmeden umitlenmeyin derim kiz vajinasi yavas tavas olusur ama erkek biraz hizli olusuyor kiz vajinasi 15 haftada son bulmus gbi oluyo arkadasima yuzde 95 erkek dediler 16.haftasinda ve alisverisini yapti ama 21.haftasinda detayliya girdi kiz oldugu anlasildi bide ozele gidiyo yani degisebiliyo yanilabiliyorlar cok olusmadigi icin en iyisi 19 20 21.haftayi beklemek derim sonra umitsizlige kapilabiliyosunuz cunku😊
Sencer60 Kereminannesihtc dr ciddi anlamda kabiliyetli iyiyse degismez inşallah RABBİM gönlüne göre versin:)
Elifyakar Kereminannesihtc bizde hiç anlamadık inanın 😂 ve ben iki doktora gidiyorum 🙊 suan erkek bakalım değişmezse tabi 😂 hatta Bi ara bu çocuk bişeye benzemiyor dedi şok geçirdik iki ihtimal var sonucta, 😂 😂 😂