Askkokuluyavrum Kereminannesihtc gönlümden geçen cinsiyet hic olmadı bana kalsa ogrenmicemm Eşim istiyor ☺️ Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin
Ggizemsnl Kereminannesihtc değişebilir canım erkekte çıkıntı olduğu için değişim oranı %20 falan ama kızda daha fazla. Doktor 99 falan dediyse değişmez gibime geliyor ama her şey gönlüne göre olsun inşallah 🙏🙏
Glsmoztrk Bi karmaşada benden gelsin o zaman :) 13 haftada kız 14 haftada kız 15 haftada 2 dk içinde önce erkek çıkıntı var bak falan dedi sonra yüksek ihtimalle kız dedi. Eşimin içine sinmedi başka dr.a gittik kız dedi erkek olsa şimdiye belli olurdu dedi. Şuan muallaktayız en net ayrıntılı galiba. Benmde bi oğlum var Rabbim gönlümü biliyo bide kızım olsun istiyorum. Bakalım. Rabbim gönlümüzdekini hayırlı eyleyerek nasip etsin inşallah.. 🤗🙏
DuyguDuman Nurulayn ay şaka gibi bana da 12.haftada erkek dedi yani değişebiliyor mu ? Aman hayırlısı
Nurulayn Kereminannesihtc inşaAllah doğruluğu hiç yoktur cnm dowm sendromu riski varmış Rabbim bu imtihanı kazandırsın düşüncesi bile ağır Rabbim sağlıkla kucağımıza versin cnm sizinkini de
Kereminannesihtc Deletedmom113 kiz dediginde bacak arasiinda boslugu vs gostermedi mi size . Ne bilim bana bugun acik acik gosterdi anlatti
Sencer60 Kereminannesihtc dr ciddi anlamda kabiliyetli iyiyse degismez inşallah RABBİM gönlüne göre versin:)
Dlrm Kereminannesihtc benim de 12+3 de belli oldu canım değişmedi. Bu değişip değişmeme mevzusu değil aslında doktorun iyi bir doktorsa kesin gördüyse tamamdır 🤗
Kereminannesihtc Dlrm evet aslina bakarsa degisen bisey yok pipi ayni pipi ya da yok. Sadece benzetme olayinda bi hata var. Ama yine de bilmiyorum. Doktor iyi de cinsiyet tahmininde iyi mi bilmiyom🙈😂
Kereminannesihtc Nurulayn amin canim ama inan bana muhtemelen yoktur oyle birsey. Hepimiz saglikla alalim kucagimiza. 2 li testte yuksek bir deger mi gordu ki 3lunistedi 3 lu pek yapilmiyor cubku
Nurulayn Kereminannesihtc yok ikili yaptırmadım kan ver deyince verdim oda 3lü taramaymış İnşaAllah yanılırlar Allah’a emanet
ikicocuklubiranne Kereminannesihtc 11. Haftamda kontrolümde kız gibi hissediyorum nedense dedi ikili testtim var hevesle bekliyorum bakalım cinsiyete dedi doktorum 🤲🏻😇
Dezehs Bebekim123 bana yaziyormusun canim inan gordugume yaziyorum eminmol seni yakin bir arkadas gibi sevdim ben hepinize dua ediyorjm 💖