merlinisko llFatma normal bildiğimiz hurmayı son haftalarda yiyin. Ama cennet hurması hakkında hiç böyle bir şey duymadım zaten kıvamı falan da farklı yani normal hurma gibi değil. Yaşını hiç sevmem ama kurutulmuş cennet hurması var ya offfff önüme 1 kilo koy hepsini yerim
anneoluyorummm103 llFatma bana diyetisyen yazmıştı cennet hurmasında sıkıntı yok muhtemelen ama kuru hurma yasak diye uyarmıştı
irmairma llFatma bende yedim pazardan aldım 4 tane kadar 2-3 günde yedim hepsini çok canım çekmişti yine canım çekiyor , hurma yemiyorum ama bu cennet hurması dediklerini bilmeden yedim, doktorum bana birşey demedi bende sormadım gerçi 🤷🏻♀️
senemtolga llFatma 11 haftaligim bende yedim hatta bulantima ve yanmama iyi geldi. Cok sasirmistim :)
betulco Onu bende çok merak ediyorum kuru hurma da evet doğumu yakın olanlara yenmesi tavsiye ediliyor ama yaş hurmayı internetten araştırdığımda miktara dikkat ederek yenilebilir diyordu haftada iki defa yiyorum çok şükür bir sıkıntım yok 18 haftalık gebeyim
zfrnemos llFatma hahahaa bende oyle duymustum ama vıtamın acısından gayet zıngın lifli bı meyve 1 tane yemekten bısey olmaz sadece seker acısından rısk tasıyor abartılmadıgı surece sıkıntı olmaz 😅 mıde bulantıma cok ıyı gelmıstı ustelık tavsıye ederım
merlinisko llFatma kuru cennet hurması yaz bak öyle güzel bir şey ki lokum gibi içi bal gibi sana anlatamam bunu ancak tiryakiler anlar 🤣🤣🤣🤣 annem geçen sene 50 kg kurutmuştu bizim köyde 250 kg alıp kurutan var 🤣
vanilya_kokusu_ llFatma valla az önce iki tane yedim 😂 herşeyi yiyirum bdn pek inanmıyorum öyle şeylere