Beyzanur12 Kızlar normalde özele gidiyorum ama doktorumuz izinde ben de bir daha oraya gitmek yerine yakınımdaki devlet hastanesinde nst çektirmeyi düşündüm. Randevu aldım ama 38 haftalığım ilk başta nst ye mi yönlendiriyorlar yoksa doktor mu yönlendiriyor ?
Glcaaann Beyzanur12 söylüyorsun girişte yönlendiriyorlar doktorum başka hastanedeydi ben başka hastaneye gittim odaya aldılar nst tekme sancı vs baktılar sonra eve geldim hemşireler ilgileniyor
heidegirl Beyzanur12 bu gideceğiniz hastane göre değişiyor iki tane devlet hastanesine gittim biri önce doktorun odasına giriyorsun sonra nst gönderiyor ama başka hastaneye gittim direk 32. Haftadan sonra önce nst girip öyle doktorun odasına gidip nst yorumlatıyorsunuz
Beyzanur12 Glcaaann evet özelde ben de gidiyorum da doktora hiç gözükmeden nst çekilip çıksam diye düşündüm 😂 orda değil diye doktorum
Sevl Canım ben 34 de kontrolüm var önceki kontrolde doktoruma sordum mıayeneden öncemi nst ye gireyim diye evet dedi (özel)
tahamommy Beyzanur12 devlette önce doktora giriyosunuz muayenenizi yapıyor ve bide nst görelim diyip yönlendiriyor nst sonrası da sadece kağıda bakıyor