Mervebuglemsura İyi akşamlar hanımlar.. Huzursuz bacak sendromu yaşayan var mı? Öldürmüyor ama süründürüyor resmen😕magnezyum kullanıyorum.. Yapabileceğim bildiğiniz başka bisey war mi acaba😕😕
Pars Mervebuglemsura aynı sıkıntıyı yaşıyorum 38 haftalığım ama haftalardır var.. benim doktorumda magnezyum takviyesi verdi bir de extra vitamin d kalsiyum filan.. evet çok az da olaa rahatlattı ama hiç bir şey tam geçirmiyor malesef😞
Mervebuglemsura Vefas en fazla yediğim şeylerden biridir aslında.. Bi tik arttirayim o halde. Teşekkür ederm canm 😘😘💐
Edssm Mervebuglemsura bildiğimiz herhangi bi sabun işte çarşafının altına bacaklarına doğru gelecek şekilde koy. Senelerce çektim uykusuz kaldım titreye tireye uyandım sabun koyduğumdan beri öyle rahatım ki dene bişey kaybetmezsin bi hayır duanı alırım artık çok iyi geliyor çünkü 😂
Mervebuglemsura Edssm oyyyy walla yaparım.. Sana da dua ederm😅hatta hemen edeyim. ALLAH NE SIKINTIN varsa gidersin inşallah. Hamileyken bebisin sağlıkla kucağına alasın yok değilsen hayırlısıyla hamile kalasin😅😅bu gece hemn koyup öyle uyucam. Allah razı olsun😘😘😘😘
Nalanktl Mervebuglemsura ya kızlar bu huzursuz bacak sendromunda bacakları sürekli hareket ettirme ve sıkma hissi oluyor değil mi? O benim kollarımda da oluyor sanki tüm vücudumda gibi böyle titreme gibi ama tam olarak öyle de değil. Berbat birşey aynı şey mi acaba
Mervebuglemsura Nalanktl evet canm. Aynen öyle oluyor. Uzatsan ağrıyor. Ayağını katlasan ağrıyor. Bi huzursuz durum. Doktoruna danış. Magnezyum verir. Bide sabunu dene😅bnde denicem
gizem_krgz_9 Magnezyumu yatmadan 10-15 dk önce alın kızlar. Bide ayaginiz yuksekte uyuyun. 😭 berbat biseyyyy.