Admsarzu Meryem345 ben ergenlikte bile sivilce çıkaran biri değildim 10. Haftamdan beri yüzüm mafoldu tonikler jeller kullaniyorum hamileliğe uygun birazda olsa sakinleştim sivilcelerim özellikle alnımda çok oluyor. Birde aşırı hassaslaştı yüzüm kızariyor normal yıkasam bile
kubraemir34 Meryem345 oğlumla iken böyle bir şey yaşamamıştım şu an altı haftalık hamileyim yüzüm sivilcenin içinde pütür pütür çok değişik hayatımda ilk defa yüzüme bu kadar sivilceli görüyorum
cizgilidefter Meryem345 hani erkek bebek güzellik verirdi anneye, kim demiş. Ergen gibi sivilcelerim çıktı ya, cildim kurudu sürekli nemlendirmeme rağmen. 17.haftamdayım maalesef etkiliyor. O kadar vitamine rağmen :(
Cnnettgmsy Meryem345 şuan 23 haftalık hamileyim yüzüm hep lekelendi özellikle göz altları burun üstü 😅🥰
Cnnettgmsy Cnnettgmsy. Cinsiyet kız daha önceki gebelikte hiç böyle olmamıştı oğlum da gayet parlaktım :)
oglussannesiiii Meryem345 ben ergenliğimde çıkarmadığım sivilceyi hamilelikte çıkardım 24 25 hafta gibi düzeldi
Mayacm lotusflowers brnmde boyle gicik oluyorum yanak ve gidima.dogru bazen fazlalasiyo bazrn azaliyo. İlk hamileligimde daha coktu ve buyuk.sivilce gibiydi gecmisti sonra umarim buda gecer dogumdan snra leke iz kalmaz 😾
zeynepctk Meryem345 leke değil ama çok fena sivilcelendim. İlk bebeğimde de böyle olmuştu daha 4 haftalıkken falan çıkmaya başladı sırtımda boynumda yüzümde her yerim de var