Srteacher Hareketleri nasıl hissediyorsunuz acaba mesela gün içinde her an mı veya kaç kez, yoğun mu damar çekilmesi gibi mi? Ben hala çok seyrek ve damar çekilmesi gibi anca hissediyorum
teraziela Srteacher Kaç haftasın canım 🤗 ben ilk kızımda 20den sonra belli belirtisiz hissediyordum ilk gebelikte biraz daha geç hissediliyor ama ikinci de 17 18 de hissetmeye başladım şimdi baya ayırt ediyorum kişiden kişiye bebekten bebeğe değişen bir durum🤗 kıyas yapma ve telaşda yapma haftan ilerledikçe daha güçlü hissedeceksin🤗
Mutluluk_21 Böyle minik kıpırtılar balık yüzmesi gibi kanat çırpması gibi şeyler hissettim henüz tekme hissetmedim
Srteacher teraziela 22 haftalık ben de dediğiniz gibi böyle damar çekilmesi kanat çırpma gibi hissediyorum ama bugün çok hissediyorsam ¾ gün gün içinde çok seyrek bi sabah bi akşam gibi mesela hissediyorum panik oluyorum biraz
Mutluluk_21 teraziela 😂ay inşallah canım ya belirsizlik gerçekten kötü bişey ne yapacağını bilemiyorsun bazen 🫶
teraziela Mutluluk_21 Evet gün içersinde çok hareketliyken hissetmiyoruz sakince oturduk mu uzandık mı daha net belli ediyorlar kendilerini özellikle tatlı birşey yedin mi ama az hissettin mi tedirgin olmakta haklısın herkes oluyor ama bu haftalar da düzensiz olur demişti doktorum :)
teraziela Srteacher Panik olmakta haklısın ama bu haftalarda çok düzenli olmuyor demişti doktorum birde o hareket ediyor ama her hareketi hissedemiyoruz maalesef 🤗
Mutluluk_21 rabia4235 teşekkür ederim inşallah cümlemiz sağlıkla kucağımıza alalım bu platformda bir sürü hamile kalmak için uğraşan arkadaşlar var allahım onlarada tez vakitte nasip etsin inşallah🌹🌺😘
teraziela fatmanurali Bende geçen hafta Salı yaptırdım sorun çıkmadı şükür🙏 18 kasımda kontrol var şeker bakacak doktorum sıra onda 🤗
teraziela fatmanurali Bana aç gel dedi ilk kızımda da aç verdim sonra birşeyler atıştırdım bir saat sonra parmaktan kan alıp baktılar öyle glükoz şurubu içirmedi büyük ihtimalle öyle yapacak yine diye düşünüyorum 😂
Damlalala Ay benim uykusuz gecelerim başladı resmen 22+2 ama hareketleri o kadar fazla ki uyutmuyor beni resmen. tabi bununla beraber kasılmalar bel ağrısı