Asmnkrk Elifnaz Bende pek bi belirti yok sadece bazı kokulara çok midem bulanıyor o kadar sizde ne gibi belirtiler var
Ceren35 Elifnaz bende de mide bulantisi ve kokulara cok duyarliyim sürekli tuzlu bir seyler ayran cubuk kraker ayva falan yiyorum yesil elma ki bastirsin mide mi diye yediklerimi cikarmiyim diye
Askile Elifnaz 8haftaligiz şuan iki haftaya kadar bulantilarim vardı şu üç gündür yok ara ara geliyor acaba sizdede öylemi korkuyorum bi kanama falanda yok şükür ama bulanti hepsi olması lazm
Zhrnc Sürekli kusuyorum. Yaklaşık iki haftadır hiçbirşey yiyemiyorum. Eşim hergün dışarıdan çorba alıp gelıyor. Çorba da olmasa açlıktan ölücem sanırım 🙁
DuyguAlalm Benim bulantılarım çok fazla, sabah akşam fark etmiyor. Hiçbir şey yiyemiyorum 🙁 Doktor bulantı ilacı verdi, ama o da çok fayda etmiyor. Umarım uzun süre böyle devam etmez, beslenememekten bebeği besleyememekten korkuyorum ileriki zamanlarda 🙁
FurkanfatmaBal DuyguAlalm benm kullandgim bir tane mide bulantisi ilaci var o cok iyi benimde bulantilarm cok kotuydu tavsiye ederm isterseniz
DuyguAlalm FurkanfatmaBal Çok teşekkür ederim. Bana Zofran verdi doktorum, ama çok faydası olmadı. Siz hangi ilacı kullanıyorsunuz.
Plntprk 8+3 üm bende ilk öğrendiğimde 4 haftalıktı 4. Ve 5. Hafta midem çok kötüydü ve sürekli yatıyordum. 6.ve 7. Haftadada iştahsızlık ve kabızlık vardı. Bu hafta rahatım 😊