ssenemms Merhaba. 24 haftalık hamileyim. İlk doğumunu normal oldu. Bu hamıleligimde pelvik ağrılarım çok erken başladı. Doktor pilates önerdi ancak daha önce hiç yapmadım. Pilates topu aldım. Önerebileceğiniz bir YouTube hocaları var mı?
Yank ssenemms topta kesinlikle ziplamayin erken dogum sebebi saglik ocaklarinin gebe egzersileri oluyor doktordan egzersiz yapabilir raporu alarak ucretsiz kayit olabiliyorusnuz bi arastirin bence
emmy06 ssenemms hamile değilken 1 yıl kadar downdog uygulaması ile pilates yaptım, hamile seçeneği de vardı bir bakın isterseniz
mimaa ssenemms kafanıza göre yapmayın bence ilk kez yapacaksanız. Hamile pilatesi yaptıran bir studyo bulun
melissa_cicek Bende hamile pilatesine gitmek istiyorum şuan 14 haftalık ne zaman gidebilirim acaba 15. Haftadan sonra gidebilirsiniz diyorlar ama giden var mı hiç acaba
mimaa ssenemms o zaman şöyle yapın bence online olarak bir hocadan destek alın hem de daha konforlu olur evde. İnstagramdan çok rahat bulursunuz birini
Busranur_mnts ssenemms simge dumandan takip ediyorum videolarına göz atabilirsiniz pilates topuyla olan egzersizleri 33. Haftadan başlıyor ama videoda her haftada kullanabilirsini diyor ben de 25 gaftayım 16 haftadan beri videolarını takip ediyorum ben de pilates topu aldım başladım toplu egzersizlere