seyma281015 Çocuğumun olup olmaması önemli değil, önceden internet olduğu bir cağ da yaşadığımızı zannetmiyorum.. Farklı şekilde oyunlar oynuyorduk daha güvenlikli ya da farklı bir şekilde.. Teyzem vardır ve bir gün olsun elinde 2 tane çocuğu var telefon ya da video izlettiğini görmedim malesef oyun odaları var her gün resim yapıyorlar, oyun hamurları ile sekil veriyorlar yetmiyor ise yaptığı oyun odasında el boyası ile duvarlarına elleriyle boyama yapıyorlar, ip atlıyorlar, kovaları var evde bildiğin 5 liralık plastik kova basketbol oynuyorlar birlikte ya da dans saatleri var müzik açıp oynuyorlar ya da teyzem onları hikaye anlatıyor. Zor da kalmak ya da kalmamak diye bir şeye önerge olduğunu sanmıyorum bu bence kisinin kendine verdiği kural olması lazım evet internet lazım ama hangi şekilde ya da ne şekilde kullanıldığına dikkat edilmesi lazım.. Ben sizi gayet iyi anladım, herkesin düşünce şekli çok başka ve farklıdır. Aynı şekilde aynı ortama girdiğimiz zaman teyzem başka şekilde çocuklar ile telefon ya da tablet varsa kendi oyun kutuları olur bunun için de çay içtiğimiz zaman masada eşlik ederiz hamur yaparız ya da yazı yazıp resim yaparız bence bu aile ile alakalı ya da çevreye kural biçimi ile alakalı diye düşünüyorum 💕💕💕