Denizbetul Merhaba güzel hamişler.. Burda en sevdiğim bölüm doğum hikayeleriydi ve her doğum hikayesinde acaba benimki nasıl olucak ne zaman olucak diye sabırsızlanır dururdum çok şükür ki artık benim de kızım kucağımda Gelelim doğum hikayeme..💕💕 Tam 40. Haftada normal kontrol için hastaneye gittim ve normal muaynemi oldum nstye bağlandım fakat hiç sancım olmadığı için tekrar evime geldim. Artık benim için çok zor olmaya başlamıştı beklemek günüde geldi ama doğmuyo kesin sezeryan olcam ben diyip dururdum. Sezeryandan korkmazdım ama dogumdan sonra yanımda kalıcak kimse olmadığı içinde istemezdim. Çok şükür ki normal oldu. 40+1 de sabahtan öğlene kadar kızım sadece 1 kez hareket etmişti ve artık korkup hastaneye gittim ama yine herşey yolundaydı ilk kez o gün çatı muaynesi oldum ve benim için çok kolay geçmişti. Sıfır acısızdı diyebilirim. Doktor o gün senin kızın haftasonuna gelir demişti o günde persembeydi neyse ben yine evime gittim haftasonu oldu yine gelen giden yok diye üzülüp duruyorum tabi ben pazar günü eşimle hiç evde durmadık sürekli gezdik yürüdük alışveriş yaptık akşam oldu evimize geldik saat 11de eşim uyudu bende sabah hastaneye muayneye gidicem diye banyomu oldum ve tam yatağıma yatmamla birden altımda bi sıcaklık hissettim suyum gelmişti kesinlikle anlaşılan bişey anlamam diye korkmayın herşeyimiz hazırdı eşimi uyandırdım dedim kalk bebek geliyo neyse hazırlandık çıktık yola hastaneye gittigimizde gece saat 1 di ve benim 6 cm açılmam vardı ama hiç sancım yoktu ilk muaynede yatışım yapıldı 2 saat kadar kendi sancımın gelmesini bekledik gelmeyince suni sancı verildi bana göre korkulcak bişey değildi hatta hemşireler bana sen hiç sancı hissetmiyon mu diye hep sordular ama ben duanın gücüne gerçekten inanıyorum ki onun için pek bişey hissetmedim sabah 6.30a kadar öyle durdum 6.30 da zarı patlattılar işte o zaman sancılarım başladı ve 7.18de bebeğimi kucağıma aldım doğum anında en önemli şey doğru ıkınmak eğer siz ıkınmazsanız hiçbişey olmuyo allah herkeze bu kadar kolay doğum nasip etsin inşallah ama benim içinde doğumdan sonrası çok zordu kansız olduğum için dogumdan sonra bir gün boyunca yataktan kalkamadım hiç 5 ünite kan aldıktan sonra anca kendime gelebildim kan ilaçlarınızı kesinlikle ihmal etmeyin. Bizimde öykümle kavuşma hikayemiz bu kadardı. Hepinize bi ıkınmada sağlıcakla alırsınız inşallah bebeklerinizi kucağınıza.
Gizemburcuu Maaşallah canım darısı bizlere inşallah Benimde şuan normal olacak gibi görünüyor doğumum çatım çok uygunmuş 34+3 olduk yaklaştıkça korku başladı 🙈
Denizbetul Gizemburcuu inşallah canım ama inan korkulcak bişey değil bebeğini gördükten onu kokladıktan sonra bütün acıları unutuyo insan
RamazanFuLyaUzuner Güle güle büyütün insallah cok güzel bi dogum olmus darısı bize insallah ben de 39+1 oldum bugun dün 3 cm açılma var dedi yatışı dedi ama yatmadım sancım yok cınku korktum 😟 sizin ilk acıklıgına baktıgında kaç cm di acaba
Denizbetul TugceArslan amin inşallah🙏tüm hamislere kolay doğumlar olsun.bebeklerini sağlıkla kucağına alsınlar inşallah