tupbebekannesi522 benı yanlıs anlamazsanız bana tup bebek dısında ımkansız dendı ben 1 defa tup bebek 2 defa asılama 4 defa catlatma yaptım ama hiç bırı olmadı tup bebekte embırıyolar genetık bozuk geldı 3 taneydı ve ımha edıldı ben umudumu kesmıstım ozellerde tedavı maalesef çok pahalı ve maddı olarak baya yıpranmıstık zaten genetık taramaymıs yok bılmem neymıs. Eşimın ataması elazıga cıktı burda bı doktor onerdıler ona gttık maalesef oda ımkansız cocugunun olması bıle dedı daha sonra ozele gıttım burda bı doktorun adını duyduk fonksıyonel tıpla 1 bucuk sene tedavı ettı ve bu surecte dıyetısyene gttım beslenmemı baya degıstırdım artık dayanamıyorum anne olmak ıstıyorum eger olmucaksa oyalamayın dıyarbakırda tup bebek merkezıne baslamayı dusunuyoruz dedım. Doktorum bana sakin ol catlatma yapıcam dedı umutsuzdum fonsıyonel tıp sonrası catlatma olacak bak gor dedı 20 gun içinde testım pozıtıftı. Dogal gebelık oldugu ıcın rabbım nasıp ettı suan 13 haftalıgız. Istersenız eger sorununuz ne bılmıyorum ama bu konuda yardımcı olmak ısterım 8 yıl cok cektım akıl veren mı ararsınız cok bılmıs mı ararsınız hele ki ya nasıp ya hayırsızsa vs kelımelerı daha agır gelıyodu ama hıı aynen deyıp bas sallamak bunlara. Fonksıyonel tıp ehlı olan bı doktor bulunursa bence sans verıle bılır vıtamın dısında ılac kullanmıyosunuz vucudunuzun neye ıhtıyacı varsa karı koca bu desteklenıyo. Ben bunun sıfasını gordum ve burda tup bebek yapan annelerı gormek veya benım yolumdan gecenlerı gormek yuregımı sızlatıyo kendım aklıma gelıyorum. Tek duam herkes saglıklıca evladına kavussun🤲🏻