sule135 Merhabalar. doğumumuza 2.5 ay var ancak ben tüm ihtiyaçları tamamlıyorum. sadece mama konusu kaldı. hazırlıklı olmak istediğim için soruyorum. yenidoğan için hangi mamayı öneriyorsunuz ve ne zaman kullanmaya başlanmalı?
Bademlilokum sule135 meraba bende 26 haftalıgım hipp organik aldım çantaya koymak için . Açıkçası ben yanımda kalana söyleyecem odaya gelir gelmez versinler ben kendime gelene kadar bebek açlıktan sarılık olmasın diye
sule135 Bademlilokum ben de hipp ve sma arasında kaldım. aptamil için şekerli olduğu ve bu yüzden anne sütünü çocuğun istemediği söyleniyor o yüzden aptamili hiç düşünmüyorum. hipp ve sma daha tatsızmış
Pink29 Elif_96 merhaba doğumdan hemen sonra Bız gelene kadar bebek ıcın hemsıreler verıyır mı yoksa doğar doğmaz kucağımıza verıyolar mı emzırmemız ıcın
Elif_96 Pink29 vermediler bende ben kendime gelince emzirmeye çalıştık ama süt gelmedi. Mamaya başladık. Sarılık oldu hatta bir gün hastanede kaldım 🥹🥹
Pink29 Elif_96 Pekı ne kadar süre emmeyınce sarılık başladı bazı doğumlarda hemen annenın kucağına verıyolar emsın dıye duymuştum da o zaman Bız gelene kadar aç kalmaz mı
Pink29 Elif_96 ay ya kıyamam o zaman ben yanımda mama götüreyım ben gelene kadar yakınlarım verse mı bazı hemsıreler de vermeyın dıyır anlamıyorum sütünüz gelene bekleyın dıyolar aç mı kalsın ama
Elif_96 Pink29 yanında mama götür çünkü süt gelmiyor hemen. Ben normal doğum yaptım ona rağmen 4.gün geldi. Bayağı vakit kaybetmiş oldum hastanede aslında bebeğim aç kaldı hemşireler süt için uğraştı