Busranur_mnts ayse999 gördüm canım tek testle kalma ama benim de awox ilk testim 4 gün kala böyleydi ertesi gün awox da prodoctor da silik çıktı daha belliydi kanda da çıktı yarın yine test yap inşallah vardır 🥰
ayse999 Busranur_mnts inşallah vardır inşallah 😊🥲bide gidip Prdoctor alasım var Predictor awoxdan daha net gösterdi gibi ama tek 1 tane vardı elimde kullandım onu da. Prodoctor alsaydım onda anlardım en sevdiğim test oydu.
CEKAS ayse999 iki gün sonra tekrarlayın, daha net gözükür hamilelik varsa (var gibi gözüküyor bu arada gölgeli gibi)
ayse999 etkafa inşallah vardırr 4 gün var adetime dün ve önceki gün göğüs hassasiyeti oldu şişti uçları yanıyor hafif gibi oldu bide uyku bastırıyor akşamları 3 gündür koyulaşmadı daha 3 gündür test yapıyorum eğer varsa çok yeni inşallah vardır 🥲
Busranur_mnts ayse999 yine test yaparsan etiketle mutlaka ben testlerini profilime de attım bakabilirsin gebelik öğrenmw sürecim diye başlıkta
ayse999 Zarifokur bu marka biraz tuhaf geldi bana o yüzden sormak istedim anlayamıyorum biraz da erken olunca tabi bakalım belli olur 1 2 güne inşallah
ayse999 Busranur_mnts baktım da bulamadım testleri kaç gün öncesine gitmem gerekiyor ne zaman attınız
busu1 ayse999 Ben 2 gebeliğimi de awox ile öğrendim gölge gibi duran bi çizgi ile söküp bakmadan asla gözükmüyor awoxta insallah vardir
ayse999 busu1 ay sökünce daha iyi gördüm ben de anlayamadım ya evet ben kendi bildiğim testten devam ederim bundan sonra artık
Busranur_mnts ayse999 tartışmalar kısmından bak canım 25 haftalığım ben şimdi mesajlardan bulamazsın😅 başkık gebelik öğrenme sürecim
ayse999 busu1 vermedim canım bir kaç gün daha beklemek istiyorum hayal kırıklığı yaşamamak için adeti bekleyim en azından dedim 4 gün var daha 😊