rumeysa_ttkrky16 Yeni doğan bebekler kaç saatte bir uyandirilmali kendileri uyanmıyor çünkü beslemek için bizmi uyandiralim birde doğumdan eve gelince bebeği yıkamak için 7 gün gecmesi şartmidir
beyzzsenturkkk rumeysa_ttkrky16 göbek bağını bekleyin. ben ilk 30 gün her yarım saatte bir emzirdim. 2-2,5 saat beklemedim gerek de yok sık sık besleyin işte söylenen saatte emzireceksiniz diye bisey yok aksine sık beslerseniz daha iyi olur
Nisanmomy rumeysa_ttkrky16 doktorlar yeni doğan bebeği 2 saatte bir emzirmemiz gerektiğini söylüyor. Birde ilk 24 saat yıkama yapılmamalı bebek doğduğunda vücudunda bulunan beyaz kalıntılar bebeği enfeksiyondan koruyormuş Göbek bağının ıslanmaması gerekiyor bu nedenle göbek bağı düşene kadar ıslak süngerle temizlenebilirmiş
Ceku256 rumeysa_ttkrky16 en geç 2 saatte bir yani 2 saat beklemeyin saat başı ya da yapabiliyorsanız daha sık emzirin. Kafasında kan falan varsa başını yıkayabilirsiniz. Göbek bağı düşene kadar vücudunu yıkamayın ama boynunun altını koltuk altını kulaklarının arkasını bacak aralarını sık sık kontrol edin ıslak pamukla silebilirsiniz 🩷