Sarisinkiz00 Sarisinkiz00 kızlar bu en iyisi testlerin açıkçası dedim bi deniyim yükselmiş bence beta
Nur8893 Bir1kelebek işteyim canım çıkıcam birazdan eve uğrayıp gideceğim sana haber vereceğim 😘 2 gün gecikmiş oldu
Sarisinkiz00 Bir1kelebek evet verdim 10 gün oldu çatlama üstünden tam ve 24.7 betayla öğrendim hamileyim şok oldum hiç bi gün hamile olacağım düşüncem yoktu biliyor musun ama çok çok yeni inşallah güzelce artar hamileyim resmen 💘💘💘💘💘
Minamom_ Bir1kelebek ay kuzum inşallah rabbim en yakın zamanda isteyen herkese nasip etsin🥹🙏🏻 çok içten gönülden dua ederek yazdım kuzum
Nur8893 Bir1kelebek Canım 228 çıkmış değerim Keseyi görmeden sevinemiyorum kimyasal geçmişimden dolayı biliyorsun . Rabbim en yakın zamanda sana da nasip etsin kuzum . 🤲🏼❤️
Bir1kelebek Nur8893 inşaAllah bu sefer tutar canım Allahın izniyle ben güzel şeyler hissediyorum senin adına ♥️ sağlıkla gelsin bebiş
Nur8893 Bir1kelebek İnşallah canımmm 🤲🏼 Evet 2 gün değerlendirmiştim nasip işte . Aklımdasın bol bol dua edeceğim Sanada ❤️