Havin49_ Sarisinkiz00 cnm ovalisyon testinden hiç anlamıyorum ya acaba o gün mi yada öbür gün mi fln diye
samaa_ Nevagibi bende de ovulasyon koyulasiyor dunn gorunmuyordu bile bugun yaptim koyulasiyor😢umut olsun bana da nolurr sol kasigimda kacc saattir batma oluyo ya arada belime vuruyo
Nevagibi samaa_ inşallah öyledirr canım, bazen bebek geç tutunuyo kiminin 6. Günde kiminin 10. Günde belli olmaz adet olana kadar ümit var
Nevagibi Sarisinkiz00 ayy inşallah inşallahhh 🩷🩷 yarın sabah awox yapıcam yine az önce innovita yaptım onda da silik çıktı ilk 5dkta 🥲🥹🥹
Nevagibi Sarisinkiz00 Dayanamadım az önce yaptım idrar seyrelmişti tabi yinede silik çıktı ilk 5dkta :)
zehraozn Kesın sonuç almak ıcın sabah mı daha Iyı yoksa suan da yapsam çıkar mı Bılmıyorum 3 gün gectı yaptım çıkmadı bugünde 9 gün oldu Hala reglı Olmadım kızlar bende ıkıncı Bebiş düşünüyorum Sizce ne yapmalıyım :)
Nevagibi Sarisinkiz00 off bende cok heyecanlıyımm ama sendende ümitliyiim beraber doğruruz inşallah sjsjjs
ilaydarabiaoz Sarisinkiz00 negatif görünüyor kanda o kadar test yalan söylüyor şuan hepside güvenilir marka