ebrudefnee Sarisinkiz00 bugün değil ama dün yaptım pozitif çıktı kan verdim ve kesinleşti rabbim isteyen herkese versin 🌸🌸
esinbalkir Sarisinkiz00 bence bunların hepsinde silikte olsa var kuzum Yarın sabah ilk idrarlada yap bi bakalım inşallah vardır gönlünce olsun her isteyenin inşallah 🌺
Sarisinkiz00 NE Düşünüyorsunuz kızlar bu şekilde olan oldu mu dokuzuncu günü zaten çok erken o yüzden mi bu şekilde
Sarisinkiz00 etkafa ay senin vaaaar benim belli değil ama senin orda maşallah kaanın güzel annesi 💘💘💘💘💘💘
etkafa Sarisinkiz00 teşekkür ederim kuzum senin bat nezman 🌸bende sevinemiyorum bundan önceki kürtaj oldum kan vermek için bile bekliyorum 🥹🥹🥹
Sarisinkiz00 etkafa ay derdi veren Allah dermanını verir inşallah oldu merak etme hiç korkma benim hiç yok bebeğim mesela olmuyor ki ama bir kere sen doğurmuşsun ne güzel maşallah böyle düşün
Sarisinkiz00 etkafa yumurtlama iki gün benim saymıyoruz silik olan diğer gün de saymıyoruz ondan 9 sayarsam 12 oluyur yani
Sarisinkiz00 etkafa normale göre geç yumurtladım normalde 12 gün varken asla yumurtamazdım adete geç yumurtladım ilk defa 10 testlerde net cevap alamıyorum
etkafa Sarisinkiz00 benimde yapay zekaya göre beklenen adetim 12 kasım ama ama geçen ay 15 elimde olmuştum
etkafa Sarisinkiz00 evet ya baya değişiyor mesela bir arkadaş benim yumurtlama günümü söyledi ama ben hiç o tarihlerde ilişiki yaşamdım benimki de tuttu