dilan_dilan Kayseri de yaşıyorum fetal dna testi yapacağım klinik veya merkez önerisi . Doktorum ataşehir genetiği önerdi ?
2princessmother dilan_dilan merhaba bende geçen hafta salı günü gentanda yaptırdım izmirde yaşıyorum gelip evde aldılar kanı 13 bin TL Sonuç yarın çıkacak
zehraulger3838 dilan_dilan bende araştırıyorum bu gün acibademi aradım aramaz olaydım🤦🏻♀️ fetal DNA 22.500₺ dedi üstelik bişey premium dedi ama onu anlamadım ondan yaptirirsamda 24.500₺ oluyomus şok oldum tekdene sordum fiyat vermediler kendiniz gelip öğrenebilirsiniz dediler fakülte yapıyor ama oraya baglanamadim orasida yükselmesiyle 2.500₺ 3000₺ gibi bir şeydi galiba
[silindi] dilan_dilan ben geçen hafta İntergen firmasında yaptırdım. 1 haftada sonuç çıktı. Fiyatıda makul. Tavsiye ederim memnun kaldım🌸
kelebek921_ tugcelice07 bizde antalyadayız oraya yaptırdık henüz sonuçlarımız cıkmadı sizin kac günde cıkmıştı
beautymom tugcelice07 hangi hastaneye gittiniz yaptırmak için nereden yaptırdınız ben aanyadayım özeller çok istiyor asgari ücret kadar
kelebek921_ Bizim yarın 1 hafta olcak yarın da kontrolüm var acaba cıkıyor mu o kadar zaman da diye sordum teşşekür ederim:)
kelebek921_ 2princessmother bugun 1 hafta oldu aradım sordum calısma devam ediyor 10 ve 12 güne cıkar dediler
2princessmother kelebek921_ benimde bugün tam 1 hafta oldu İlgilenen yetkili bugün çıkabilir dedi çıkarsa haber veririm sana da 🌼
Annesim Eskişehir civarında olanlar için ben Osmangazi Üni de 1500 tl yaptırdım. Mayıs ayı gibi. 1 ayda çıktı sonuç. Tek sıkıntı çevre illerden de gelenler olduğu için kalabalık olabiliyor . Erken saatlerde gitmekte fayda var