aselinannesi38_ Kızlar 15+1 olduk bugüne kadar yiyeceklerden migdem bulaniyordu şimdi kokukulara karşı hassaslastim her kokudan migdem bulanıyor yaşayan varmı bu durumu nasıl çözümler buldunuz ?
Efenin_Annesi09 aselinannesi38_ 14+2 yım bende başından beri her kokudan midem bulanıyor yalnız değilsiniz 😣
annekiz6141 aselinannesi38_ ben kizimda dogurana kadar midem bulandı 😅 esimden bile midem bulaniyordu hahaha 🤣🤣🤣
minikcivciv89 aselinannesi38_ 16 17. Haftamda tam olarak bitti dediginz gibi parfüm kokusu bile fenaydı eşime severek aldirdigim parfümden igrendim
eylusko aselinannesi38_ benim de 13 den sonra artmisti 21 haftalık oldum yavaş yavaş geçiyor. Ama hala sabahları kusuyorum.
aselinannesi38_ Efenin_Annesi09 çok fena birşey bu ya parfümden bile bulanıyor afedersin kusuyorum kilo almak yerine veriyorum
Efenin_Annesi09 aselinannesi38_ 2. Tremestr dönemine girdik ya düzelir artık bence biraz daha sabredecez mejbur
penbe_karisi aselinannesi38_ ben kızımda daha kötüydümm bunda yine bir tık daha iyi ama yine her sabah mutlaka kusarım
annekiz6141 aselinannesi38_ ya benim esin gıda teknikeri aroma fabrikasında çalışıyor cidden ağır geliyordu bana hamileyken kokusu
aselinannesi38_ annekiz6141 aayy Allah sabır versin canım bu dönem zor ya şükür ben böyle bişey yaşamadım ama çok okudum burda yaşayanları sonuçta birde doğumdan sonra eskiye dönmesi nasıl olacak travma gibi