Kubra_kbr Arkadaşlar 1 hafta önce Sezaryen oldum. Ameliyat yerinde ağrı yanma oluyor. Spinalden sırt bel boyun ağrısı yaşıyorum ?? Normal mi ne ne zaman hafifler. Çok zorlanıyorum
s1belyrdmc Kubra_kbr galiba anestezi etkisini tam atamamışsınız bol bol nescafe ve su tüketin iti gelecek bana doktorum ilk günler öyle demişti
YuvarlanamayanPaanda Kubra_kbr ameliyat yerinin ağrımsı çok normal 7 kat dikiş var lakin spinalin ağrısı malesef geçmşyır yapan anestezi uzmanı ile alakalı 3 kez oldum ikisinde hiçbişi hissetmedim sonuncusunda fıtık oldu be ağrı kaldı 2 yıldır geçmiyır ve geçmeyecek
hamzaezel Kubra_kbr bende bobrek amilyati oldum cok kotu gecti resmen yerde kalsim igne bana yan etki yapmisti doktora gitip genel annestezi doktoru iki serum takti ve 500 ml kahve haplari vardi onlari kulandim birhafta kara sonra yavas yavas ilestim cok kotuydu
donmez685 Kubra_kbr benimde çok ağrılarım vardı normale dönemeyeceğim sandım çareyi yürüyüş yapmakta buldum valla ağrıların üstüne gittikce hafifliyor 😍 bir de gazın oluyorsa o da dikiş yerinde ağrı yapıyor