deryaozturkk Arkadaşlar doktor 12. Haftamda tahminde bulundu kız diye tabi yanılmaolabilir ama kızdır dimiiii🫠🫠💕
Asmintekin deryaozturkk benimde 13 haftalık tahminde bulundu %51 kız dedi ama yinede net bişey demedi yanılmamak için acaba bilip soylemıyorlar mı
edaabykl deryaozturkk bacak arasını net gorduyse degismez ama görmeden tahmin ettiyse biraz daha bekleyin bence
Sarpatesinannesi deryaozturkk 12+3 kız dedi 13+5 erkek dedi canım kız dediğinde bacak arası bomboştu bir hafta sonra doldu olabiliyor erken tahminlerde yanılma çok gördüm burada da
deryaozturkk Asmintekin ben ikili tarama için gittim 12. Haftamda baktı bi tahminim var söyleyeyim mi dedi tabi yanılmalar olabilir demişti başta kız dedi bakalım
Asmintekin deryaozturkk evet ama dedi erken sadece çıkıntı yok o şekilde tahmin etti net bişey demedi
Asmintekin Sarpatesinannesi gerçekten mi bana 13 haftada tahmin ettim kız sesi değişme olur mu 16 haftalık gitsem
Sarpatesinannesi Asmintekin olabilir canım çok kaptirmayin kendinizi valla benim sevincim bir hafta sürdü 😄
Sarpatesinannesi Asmintekin bende öyle görüyorum genelde boşsa bacak arası değişmiyor ama bende herşey ters gidiyor bakalım videosu bile var elimde bomboş yani o haftada enteresan
Asmintekin Sarpatesinannesi Allah’ın işi gerçekten yok bir kızım var gönül ister erkek olsun ondan sordum ♥️
Sarpatesinannesi Asmintekin insallah gonlune göre olsun canım 16-18 den sonrasi daha net oluyor benimde bir oğlum var bunuda kız diye çok sevinmiştim ama kısmet 🌸
Sarpatesinannesi Asmintekin bacak arası gostermedi mi canım ben pek anlamam resimden ama benimkinin yan profilde çıkıntı gorunmuyor bacak arasına bakınca göründü
zeynep1z deryaozturkk bana da 11+3 de bi çıkıntı var ama testis yok gibi sonradan oluşadabilir testisler ama farklı bi açıdan bakıncada kız gibi geliyor %80 kız dedi bende merakla bekliyorumm