Kubar aleyna111100 15 haftalığım ilaç kesmiyor canım malesef böyle tiksinti içindeyim hep geçmiyor önceden çok kötüyüm yatışım yapıldı bu iyi halim elhamdulillah
limonlucheesecakee Aynı skinti bendede var maalesef uyuyamıyorum ya artık canım skiya başladı . Sağa dön yok sola dön yok midem.yaniyo basım agriyo sırtım agriyo aşırı uykum var ama saat başı uyanmaktan kafam allak bullak (38+6dayiz)
aleyna111100 limonlucheesecakee allah yardımcımız olsun inşallah az kalmış ManşALLAH senin için sağlıcakla kucağına al inşallah
Busranur_mnts aleyna111100 25 haftayım 4 de uyandım uyuyamadım bi De karnım gurulduyo bişeyler yedim uyku yok bu sefer 😑
kartanesi___ aleyna111100 1 haftadır ben de öyleyim gözlerim şiş ve uykusuzluktan başım ağrıyor artık ne yapsam uyuyamıyorummm delircem valla artık😂24+6
nsfta aleyna111100 aleyna111100 bende uyuyamıyorum ya sabah da böyle yataktan kalkasım gelmiyor😂hormonlarımız hormon tepeyiii taşacak bu denizden sonra ben beş bölümü de izledim düşün
aleyna111100 nsfta uykusuzluk zor gerçekten bende yataktan çıkmıyorum bazen o kadar tatlı geliyor ama uyuyamamak kötü🥲
Senacanblt_ aleyna111100 sabahın 6 buçuğundan Günaydın gece sürekli uyandım artık dönerken karnım bana ağır geliyor ve deliksiz bir şekilde uyumayı özledimmm
aleyna111100 Senacanblt_ uykular düzensiz insanı mahvediyor benim iç karnım geniş 25 +1 olduk ama karnım banada ağır geliyor nefes nefese kalıyorum dönerken