Ssseval Avicenna da doğum yapıcam daha önceden doğum yapan var mı memnunmuydunuz? Nuran hanıma gidiyorum doktordan yana memnunum hastaneyi merak ediyorum.
Arzusygur Ssseval Merhaba Bende sezeryan ameliyatlari konusunda cok merak ediyorum. Bende filiz hanima gittim bi kac kez memnun kaldim ama dogum uzerine nasil cok merak ediyorum
Arzusygur Ssseval Merhaba Bende sezeryan ameliyatlari konusunda cok merak ediyorum. Bende filiz hanima gittim bi kac kez memnun kaldim ama dogum uzerine nasil cok merak ediyorum
Nerm7n Ssseval Bende 2 hafta önce gittim o hastaneye temiz fazla yoğun değil. İbrahim beyi önermişti bir akrabamız ona gittim. Çok ilgili biriydi. 2 hafta sonra yine randevum var. Bakalım Doğumu orda düşünüyorum. Ama sezeryan