anee234 Puding 2023 te orda doğum yaptım güzeldi hemşirelerde yemekler iyidi bide normal doğumda kendi odanızda doğum yaptırıyorlar sonradan doktorlar görmeye geliyorlar
Nurlardanbirii Abimin eşi 15 temmuzda orda yaptı ama şansına hep stajyer ilgilendi normal doğum onun ki hiç memnun değil
Puding Nurlardanbirii evet normal doğumda öyle oluyor genelde çok duydum. Odalarda tahta kurusu varmış öyle diyorlar doğru mu acaba
Zeynepenfal21 Puding sağlıkla kucağınıza alın inşallah bende 37 haftaligim cuma günü oraya gittim sezaryen günü almak için 18 kasıma kadar sezaryen randevulari dolu dendi benim sancilarim çoktur 18 kasıma kadar bekleyemeyecegim için özelde doğum yapacagim
Puding Zeynepenfal21 amin sizde inşallah 🤲🏻 acilden giriş yapınca sancın varsa mecbur alıyorlar bilgin olsun canım.
FatmaReyhanSoylu Puding Hayırlı ve mübarek olsun, yavrunuzla sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler diliyorum ✨ Tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim , hangi doktor doğumunuzu yaptırdı acaba?
Puding gamzelaa ben riskli hasta olduğum için çok ilgilendiler Allah bin kere razı olsun sadece serviste ister istemez gıcık hemşirelere denk gelebiliyorsun ama onun dışında bir sorun yaşamadım
seymaaca meryem9797 merhabalar, büyük ihtimalle orada olacak takibim orda devam ediyor şuanda. Sürekli doktor değişmesinden stajyer doktorların bakmasından memnun değilim tabiki ama şuanlık başka alternatifim yok. Umarım iyi insanlara denk gelirim diyorum ☺️
meryem9797 seymaaca aynen bede o konudan muzdaribim. Sezeryan olacağım birde. Endişelerim başladı. Kaç haftalıksınız şuan
seymaaca meryem9797 24+3 üm şuan bakalım herhangi bi sıkıntı yaşamadık çok şükür ama doğum nasıl olur bilemiyorum Rabbim yardımcımız olsun