Ahad Arkadaşlar merhabalar şırnakd otryrm randewu aldım 12 sinde gidecem bu ayın inşaallah bana biraz yardımcı olurmusunz aranızd giden varmı kadın doğuma şırnak devlet hastanesine yorumlarnz bekliyorum sevgili arkadaşlar 🙃
E23ww Ahad canim eger imkaninin varsa ozele git derim gelebiliyosan silopiye cizredeki.ozellerede gelebilirsin
Nur4473 Canım bmalesef ki kadın doğum doktorları çok iyi değil. İlgilenmiyorlar ama mecbursan herşey yolunda ve sıkıntın yoksa git bence
Nur4473 Ya ben neslihan hanıma gittim. Yeni biri daha gelmiş onun hakkında da iyi yorumlar duydum ama bence kişisine ve adamına göre muamelede bulunuyorlar. Ben malaesef rabbim muhtaç etmesin ama bi kere gittim ve gitmek taraftarıda değilim. Yakın illeri tercih ediyorum özel hastanesi olan iller. Sizinde imkanınız varsa değerlendirin derim. Şeker yüklemesi hakkındada bi bilgim yok malesef
Nur4473 Ahad canım ben dün berger hanıma gittim çok iyiydi harika ilgileniyormuş maşallah bilgin olsun gönül rahatlığıyla git bence
Ahad Nur4473 canım ya bide diyolar herkes kafasına göre girip çıkıyo içeri öyl bişey varmı yani sen nasıl hissettin kendini hoşnut kaldınmı balım ya merak ediyom vallah
Nur4473 Canım yani içeriye özel hastanede gibi tek ve özel eşinle alınmıyorsun. İçeriye herkes giriyor derkende işte sırayla alınan kişilerin bazıları orda bekliyor. Senin muayene olduğun yer perdeyle çekilmiş bi yer kimse seni görmüyo hemşire oraya senin işin bitince birirlerini alıyor. Ama tahlil göstereceğin zaman bi kaç kişiyle beraber doktor tarafında oluyosun. Ben doktordan memnun kaldım muayene olurkende kimse girmedi o yüzden rahattım.