Merhaba merhaba 🥰 oğlum bu gün sünnet oldu teyseleri 😍 Biz çocuk cerrahı tercih ettik özel bir klinikte… Hatta kadın doğumcumun eşi 🥹 Sünnetten 1 saat öncesinde lokal anestezi iğnelerini de hissetmesin diye pipi köküne uyuşturucu bir krem sürmeye başladık.. 15 dakikada bir yeniledik ☺️ Oğlumun doğuştan kalp hastalığına yatkınlığı olduğu için 1 saat öncesi 1 doz antibiyotik de verdik ☺️ O kremi sürdükçe pipi sertleşti, kızardı ve büzüşmeye başladı 🥹 Doktorumuz güzel sürdüğüm için tebrik etti heheh 🤣 2 iğne vuruldu pipi köküne ardından başladık operasyona.. Operasyonda bayağı sohbet ettik ☺️ Eşim bacaklarını tutarken resmen ruhunu teslim ediyordu.. Bana da dedi ki hani sen bakamazdın senin keyfin yerinde… O sırada ben bebişe biberonla sakladığım kolostrumu veriyordum 🥰 Sünnet için saklamıştım.. Baktım bayağı bir kesti falan.. Sonrasında pipiye bakıp “şiir gibi oldu be” dedi 🤣 Sünnet 15 dk sürdü sonra hemen eve gelip Calpol verdik ☺️ Bayağı bir uyuduktan sonra ben uyandırdım emzirmek için.. Emzirirken ilk çişini yaptı ama ağlarken ben memeyi tıktım ağzına 🤣 Bu arada hafif sızıntısı olduğu için doktor mecburi bandajladı normalde sargı yapmıyordu ☺️ O süreç geçtikten sonra bayağı uyudu paşam.. Gel zaman git zaman antibiyotik ve calpol zamanı geldi 🤣 Antibiyotikten o kadar nefret etti ki 🤣🤣 Fışkırarak üstüme kustu çıkardı.. Biraz daha içirdik mecburi 🥲 Sonrasında diş hekimi arkadaşım buradaydı.. Bandaj çıkarıp kremleme işini teyzesine bıraktım 🤣 Sağlıkçı kız bir baktım ağlıyor ama maşAllah Aslan paşam gülüyordu 🤣 Sonrasında tekrar 4 saat sonra calpol içirip sarı kantaron sürdüm ve uyuttum ☺️🥰 İyi ki iyi ki bebekken olmuş diyorum şu an oh beeeee