busu1 11+4 olduk başından beri yol yürüyünce ya sağ ya iki kasıklarim da ağrıyor eve kendimi zor atıyorum yatınca hafifliyor bu hep böyle mi olacak yoksa sorun mu teşkil ediyor çok merak ediyorum
aprilbaby busu1 18. Haftadayım aynen yürüyünce kasıklarım ağrıyor doktor normal diyor siz yine de sorun herkes te farklı problemler olabiliyor genelde rahim büyüdüğü için deniyor
G3434 busu1 Siz bide son haftalar görün agriyı🤭 Bebek buyudukce ve kanala girmeye başlayınca daha kötü oluyor. Yürürken asaga çekiyor işkence gibi bişey oluyor yurumek
busu1 aprilbaby Tekrar gitmemde soracağım bir yere çıkmaya korkar oldum diyorum insanlar çalışıyor hamileyken magnezyum engelliyor mu acaba erken diye vermedi bana ileride verecek sanırım
Admsarzu busu1 evet ama ben düşük tehlikesi yaşayıp progestan kullaniyordum o dönemlerde yürümek yasaktı fazla yürüyünce ağrım oluyordu 15 haftadan sonra biraz rahatladım ama suan mesela yarım saat yürüyeyim belim karnım ağrıyor direk
busu1 Admsarzu Ayyy aynıyız bende yaşadım hem iğne hem fitil kullanıyorum kanama alanım gözükmedi ama açık kahve akıntılarım oldu hala bıraktırmadı yine de doktor inşallah bende rahatlarım ileride 🙏🏻
Admsarzu busu1 benim kanama 5 gün sürdü sonra kesildi sarı lekelenmeye döndü. Hala ara ara sarı lekelenmelerim oluyor. İnsallah bıraktırır doktor sana da
busu1 G3434 Annelik gerçekten Allahın bize verdiği bir nimet güç resmen bakar mısınız içimizde insan var ve onun için ağrılar yaşıyoruz Gunahlarimiza kefaret olsun insallah 🙏🏻 o zaman suan iyi günlerim 🤣
G3434 busu1 amin insallahh🙏🏼🙏🏼 valla şuan korkutmak istemem ama bunlar daha iyi günlerin🤭😬 annelik çok güzel birşey ama çokta zor şimdiden zorluklarını görüyoruz🥹🫠
busu1 G3434 Gerçekten öyle hep iyi mi nasıl birseyi var mı bir yerin ağrısa niye ağrıdı agrimasa niye ağrımadı 🤣 oy Oyyyy 🤣🤣