feritdilek Merhabalar 19 haftalığım. Doktorum plesenta aşağıda dedi. Bu da sezeryan olma riskini arttırıyor. 1. Doğumumu normal yaptım. Sizce plesentanın yukarıya çıkma ihtimali var mı
gamzekrns feritdilek benimde öyleydi doktorları çıkmaz dedi 37.haftada yukarı çıktı normal doğum için çok zorladım ama açılmam ilerlemediği için sezaryen oldum
mervein14 feritdilek 2 hafta progestan kullanmıştım yukarı çıkınca ilacı kesmişti dr um ilaç vermedi mi size
aysezgi feritdilek Benim de öyle. Yavaş yavaş yukarı çıkıyor. Rahim ağzını çok az kapatıyordu. Şimdi yukarı çıktı. Rahim ağzından uzaklaştı ama hala aşağıda. Doktorumun tahmini daha da çıkacağı yönünde 27+0 dayım. Sizin de rahim büyüdükçe çıkar mutlaka. Daha vakti var.
babyymom59 feritdilek benimde 15 hafta aşağıda doktor çıkar dedi ilk doğumum sezaryan 9 sene geçti bunu normal istiyorum inşallah yukarıya çıkar
Mihrimir Benim de aşağıdaydı ama 32 haftalığım şuan rahim ağzını kapatmıyor çıktı biraz hala aşağıda olsa da yine de risk almamak için sezeryan olacağım inşallah lekelenme yaşamadım ama hala progestan kullanıyorum