gozler 9 hafta 5 günlük, artık dayanamıyorum prilam dr kullanıyorum ama asla faydası olmuyor ne yapmalıyım ?
Alparslanmomm gozler geceleri iki adet almayı denediniz mi acaba ben öyle yapmaya başlayınca biraz toparlamaya başladım. Öncesinde günde en az 10 kere sadece safra ve su çıkarıyordum gün sonunda acillik oluyordum. Böyle biraz daha iyiyim
clh gozler gece 2 sabah 1 alıyorum ben de gündüz iyi gibiyim ama akşam olunca asla bişey yiyemiyorum akiam yemeğini özledim resmen
ghostty gozler ben 8. Ve 9. Haftalarda çok şiddetli yaşadım. Prilam 4 adet kullanabilirsin dedi doktorum. Şuan 10+4 oldum 3 e düşürdüm. 12. Haftada kesilecek bulantıların dedi doktorum o günü bekliyorum🥲Bulantıyı betahcg hormonu yapıyormus ve 12 den sonra artık azalıyormuş.
gozler gozler Alparslanmomm Gece 2 alıyorum sabah 1 öğlen 1 ama ne olursa olsun kesinlikle kusuyorum artık her gece hastaneye gitmekten bıktım
Alparslanmomm gozler Allah yardımcın olsun çok iyi anlıyorum seni inşallah bundan sonrasını eahat geçirirsin ❤️