kdevir Kızlar 31. Haftadayım, birkaç gündür karnımda gün içinde bir kaç kez aralıklarla sertleşme hissediyorum, sanıyorum 10-15 saniye arası sürüyor. Bu sertleşme kasılma mı oluyor acaba?
Leontiine kdevir evet canım haftamız aynı bende de bu hafta çok oldu 2-3 gün sürdü yalancı sancı oluyormuş bu sertleşmelerde bebek kendisini topluyor tek tarafta net hissediliyor bazende
kdevir Leontiine ben genellikle karnın genelinde hissediyorum ve bazen regl ağrısına benzer bir ağrı da eşlik ediyor. Normaldir diye düşünüyorum ama bilemedim
Leontiine kdevir evet evet anladım seni tüm karında oluyor sertlik onun dışında bebek tek tarafta sertlik yapıyor bide adet ağrısı gibi ağrılar hepsi yalancı sancıya giriyormuş vücut kendini hazırlıyor diyorlar :(
Sultansultis Aynı haftadayız ben de dün gece bu sertleşmeler yüzünden acile gittim. Gün boyu ara ara oldu geceye doğru dakika tuttum 7 dakikada bir oluyordu korktum acile gittim Nst çekildi Nstde sancılar 40-60 aralığında 6-7dkda bir çıkınca bazı ilaçlar verildi. Sonrasında tekrar Nst çekildi anlamlı sancı çıkmadı eve geldim. Aslında bir ağrı sızı falan yoktu sadece karnım taş gibi oluyordu ama yine de korktum. Takip etmemi sıklaşırsa yine mutlaka gelmemi söylediler. Haftaya kendi doktorumda randevum var umarım her şey yolundadır