mervesdoruk Devlette genelde net bir şekilde görmeseler söylemiyolar diye biliyorum 12 13 haftalıkken diye biliyorum bana söylediler net gördüğü için size söylediler mi dediği doğru mu oluyor yanılma oluyor mu ?
Daisyy000 mervesdoruk 2 cocugumda da 12. Haftada devlette öğrendim. Net görmüştü doktorum ,bizde net gördük, değişmedi
bebek308_ mervesdoruk cnm ben devlete perinatoloji bölümünde ilkili tarama. Testi için ultrasyondan biraz detaylı baktı orda 3 defa peş peşe doktor kendisi söyledi şoka girdik 😂😂😂
bebek308_ mervesdoruk değilmi yik vala benim 3 doktor değilde 1 doktor baktı gayete ilgili seviyorum ben o doktoru o yüzden hep ona gidiyorum perinatolojiye
vanilya_kokusu_ mervesdoruk ben 12 de gittim kıza benziyor dedi 16 da gittim kıza benziyor dedi 20. Oldum hala net bilmiyorum 🥴🙄
seher_3590 vanilya_kokusu_ benziyor ne demek ya çok saçma ben 14te gittim benziyor ana net değil dedi banada haftaya gidicem artık 19 oluyor kesin söyler heralde
2bebelianne vanilya_kokusu_ bana da 28. Haftaya kadar benziyor ama göremedim diye geçiştirdi devlette özele gidip öğrendim net olarak kız demeye dilleri varmıyor
vanilya_kokusu_ seher_3590 benim ayın 18 i detaylı ultrason randevum var inşallah net bişey der artık
2bebelianne mervesdoruk 16 en geç 19 da görürlerse söylüyorlar görmezlerse üzerine düşmüyorlar valla ben özelde öğrendim devlette kaç kere rica ettim emin olmak için göstermiyor diyp geçiştirdi
vanilya_kokusu_ 2bebelianne evet ya yolu yariladik hala cinsiyet belli değil net en azından yavaş yavaş eşyalarını almak istiyorum 🥹
seher_3590 vanilya_kokusu_ anladım canim banada o şekilde söyledi işte çok saçma değil mi yani kızsa kız diyin işte kesin şekilde vallahi çözemedim
2bebelianne vanilya_kokusu_ daha fazla büyümeden devlet takipliysen cinsiyet için özele görün büyüyünce daha zor oluyor öğrenmek
bebek308_ 2bebelianne vala cnm ben özele baya ilerleyen haftamda gitim cinsiyetide biliyordum ama yinede sordum söylemedi bacaklarını kapatmış görmüyorum dedi yani bilmiyorum ben perinatoloji bölümüne gitim diyemi bilmiyorum ama direk 12. Haftada söylediler