diamondred Bugün regli günümdu çok az açık pembe akıntı şeklinde geldi yerleşme kanaması diye düşündüm test yaptım negatif çıktı sizce pozitife döner mi
Rumsamut diamondred adetten önceki her kanama yerleşme kanaması değildir ki. Adet gününüz geldiğinde test yapın ya da gecikmeyi bekleyin öyle kesin sonuç alabilirsiniz
diamondred Rumsamut bugün adet günümdu kırmızı kan olarak gelmedi peceteyle silince geliyir sadece adet öncesi sayılmaz yani
Rumsamut diamondred Anladım canım. Ama adet gününüze rağmen negatifse şuan hamile değilsinizdir. Belki bi ihtimal geç döllenme olabilir biraz daha bekleyin adet olmazsanız test yapın
diamondred Rumsamut çok değişik ağrılar sancılar girdi normalde hiç hissetmem bunda olunca bir ihtimal dedim ilk denemeydi zaten fazla umutlanmisim
esin3444 diamondred aynısı yaşadım on gün geçti test yaptım negatif ama yerleşme kanaması gibi çok az açık kahve leke görmüştüm yok demek ki dedim senin ne oldu regl oldun mı
HappyKiwi Ucuz testlere guvenmeyin. Bu siralar testler bir bozuldu, hic pozitif gostermiyor sanki. Ben yerlesme kanamasini adet sandim. Testler negatifti hep. Meger cocuk 2bucuk aylik olmus. En pahali testlerden deneyebilirsiniz. Ya da kan verin en saglami